Algemeen

Grote Doctor Strange-schurk bijna in 'Avengers: Endgame'

Nieuwe details over de afsluiter van de Infinity Saga.

door Bram de Groot om 11:42 in Algemeen
Voor wie zich het einde van Doctor Strange uit 2016 nog kan herinneren weet dat de Marvel-superheld het daarin opnam tegen de intergalactische slechterik Dormammu. Nu blijkt dat dit wezen bijna te zien was in Avengers: Endgame.

Via verwijderde scènes, uiteenlopende concept-art, het boek 'Marvel's Avengers: Endgame - The Art of the Movie' en het online geplaatste script wordt steeds meer duidelijk over de dingen die Avengers: Endgame niet hebben gehaald. In het script staat een opvallend details over Dormammu. Hij was bijna aanwezig in een scène met de Tilda Swintons Ancient One.

Cameo voor Dormammu
In de niet gebruikte scène zou Mark Ruffalo's Hulk een blik op de mogelijke toekomst krijgen van de Ancient One. In die toekomst werd een wereld getoond zonder de Time Stone. De scène zou een cameo bevatten van Dormammu en aantonen wat de impact zou zijn als de Avengers de Infinity Stones niet goed zouden hanteren.


De verwachting is dat Dormammu voorlopig niet terugkeert in het Marvel Cinematic Universe, aangezien Nightmare de voornaamste slechterik zou zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, te verschijnen in de zomer van 2021.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aeon

Avatar

I denk nog steeds dat Wanda door kan draaien en de vijand kan worden (house of m) Maar een situatie met Loki sluit ik ook niet uit

NieuwsFilm

meest populair