Baby Yoda heeft een hélé grote mond in deze video

Baby Yoda heeft een hélé grote mond in deze video

De twee schattige wezentjes blijken grote concurrenten van elkaar te zijn!

Baby Yoda... Star Wars-fans kunnen geen genoeg krijgen van het überschattige force-wezentje uit The Mandalorian. Inmiddels is de alien zo populair dat hij gisterenavond zelfs geparodieerd werd in het bekende Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live (SNL).

Baby Yoda is sinds zijn debuut in The Mandalorian uitgegroeid tot een waar internetfenomeen. Zo werd hij al snel gebruikt voor allerlei memes en aangezien Disney ondertussen ook wel doorheeft dat het kassa is, ligt er ook al volop merchandise in de schappen. In de serie heet hij overigens officieel 'The Child', maar fans doopten hem al snel om tot Baby Yoda. De gelijkenissen met de oude Jedimeester zijn dan ook treffend.

Baby Yoda heeft wat te zeggen
Inmiddels is Baby Yoda zo populair dat hij zelfs een hele sketch kreeg in SNL. In het onderdeel Weekend Update vertelt de kleine groene baas - natuurlijk vanuit zijn wiegje - onder meer over zijn toekomstplannen. Zo komt hij binnenkort met een eigen kledinglijn en een stand-up special op Netflix. Ook heeft hij een duidelijke boodschap voor zijn grootste (en even schattige) vijand: Baby Groot, het twijgje uit Guardians of the Galaxy Vol. 2.



NieuwsFilm

meest populair