Algemeen

Amerikanen verwachten het meest van 'Wonder Woman 1984'

Ook Marvel en Disney doen het goed

door Niels van Arkel om 19:18 in Algemeen
Wonder Woman 1984 is ook volgens de grootste fan-poll van Amerika de film waar het meeste naar wordt uitgekeken. Volgens de poll van Fandango wordt ook naar hoofdrolspeelster Gal Gadot massaal uitgekeken.

Films
Naast Wonder Woman 1984 staan ook Black Widow en The Eternals in de top 3. De meest opvallende namen zijn A Quiet Place II en In The Heights.

Acteurs en actrices
Gal Gadot is dus de actrice waar mensen het meest naar uitkijken. Ook Scarlett Johansson (Black Widow) en Margot Robbie (Birds of Prey) staan in die lijst. Bij de acteurs is het rijtje ook bijzonder: Chris Pine (Wonder Woman 1984), Ryan Reynolds (Free Guy) en Paul Rudd (Ghostbusters: Afterlife) staan daar tussen.

Schurken
Fandango heeft ook een apart lijstje voor de schurken. Hier staat Wonder Woman-schurk Cheetah (Kristen Wiig) bovenaan. Daarnaast zijn Bond-schurk Safin (Rami Malek), Black Mask (Ewan McGregor), Dr. Robotnik uit Sonic (Jim Carrey) en Cipher (Charlize Theron) uitgekozen.Kijken de Nederlandse kijkers ook het meeste uit naar Wonder Woman 1984? Laat het weten in de reacties!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Molemanski

Avatar

Ik vond WW de beste DCEU film die ik heb gezien op dat moment. Op de bank gezien maar ik denk dat ik dat ook doe bij 1984. Hype is er niet echt voor mij maar de trailer zag er wel oke uit

RoberPaulsen

Avatar

Ik vond de eerste WW ook niet bijzonder binnen het superheldengenre. Ik kijk ook niet bijzonder veel uit naar het vervolg, wat heeft die film nu zoveel beter/anders gedaan? Geen reet

NieuwsFilm

meest populair