Het Marvel Cinematic Universe in 2 seconden!

Het Marvel Cinematic Universe in 2 seconden!

Dit beeld bewijst hoe succesvol de reeks is.

Op 31 december 2009 werd er een definitief akkoord gegeven op de overname van Marvel Entertainment door The Walt Disney Company. Het is dus alweer 10 jaar geleden dat Disney eigenaar werd van alles wat met Marvel te maken heeft, dus ook de op dat moment net opgestarte Marvel Cinematic Universe.

Met Iron Man en The Incredible Hulk maakte Marvel Studios twee films in de franchise die vanaf 2021 maar liefst vier films en meerdere series op Disney+ zal voortbrengen. Ook brengt de franchise leert een enorme landing dollars in het laatje en het merk Marvel is nog nooit zo groot geweest als nu. De succesvolle filmfranchise gaf Reddit-gebruiker leunnam de inspiratie om deze samen te vatten in slechts een heel korte flits.

Indrukwekkend beeld van Iron Man!
Onderstaand shot van zo'n 2 seconden laat twee beelden zien; eerst uit Iron Man en daarna uit Avengers: Endgame. We zien eerst Robert Downey Jr.'s Tony Stark in zijn eentje vliegen en vervolgens vliegt hij aan kop van zo'n beetje het complete Marvel Cinematic Universe! Mooi gemaakt en hoe vaak laat jij het gifje aan het voorbijgaan?

What a world. Universe now! from r/marvelstudios






NieuwsFilm

meest populair