David Ayer wil franchise maken rond zijn 'Dirty Dozen' remake

David Ayer wil franchise maken rond zijn 'Dirty Dozen' remake

Een nieuwe Suicide Squad?

We weten hoe het is afgelopen met de eerste "franchise" waarin regisseur David Ayer heeft meegeholpen: Suicide Squad is nu overgenomen door James Gunn. Ayer wil revanche en ziet in zijn Dirty Dozen remake een uitstekende mogelijkheid.

Over zijn plannen zei Ayer het volgende in een interview met Collider: "Ik denk dat het een mooie kans is voor een goede actie franchise. Met een solide hoofdpersonage moet je het een beetje zien in het licht van de Mission Impossible of Fast and Furious franchise."

Hij vervolgd: "Ik schreef de eerste F&F. Als je een goede familie van personages hebt, kan je tot in de eeuwigheid blijven kijken naar de manier waarop ze met elkaar omgaan."

Tweede Wereldoorlog
De Tweede Wereldoorlog is anno 2020 niet het meest populaire onderwerp voor Hollywood. Een goed voorbeeld hiervan is Jojo Rabbit. Alhoewel de film uitstekende reviews krijgt, krijgt de film ook wel wat kritiek te verduren.

Ayer vind dat geen probleem: "Ik denk dat het heel spannend kan zijn, maar voor mij is de WOII een heilige oorlog. Als je daar een beetje grappig over gaat doen, gaat het mis. Daar ben ik zeker van. Dat wil ik dus niet doen, dan gaat het werken. We kunnen die heiligheid vertalen en ook moderne personages met eigen ideeën creëren."



Dirty Dozen heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair