James Gunn bevestigt dat hij 'Superman' liet schieten

James Gunn bevestigt dat hij 'Superman' liet schieten

Suicide Squad was aantrekkelijker...

Er waren al eens eerder geruchten over een eventuele Superman film van de hand van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn, deze week bevestigde de regisseur het zelf: Hij is inderdaad gevraagd om een Superman film te maken voor DC en Warner Bros.

Hij liet de film rond de Man of Steel echter schieten om aan de slag te gaan met het team van antihelden dat The Suicide Squad heet. Hij zegt hierover het volgende:

"Zoals vaak is geschreven en gezegd de laatste maanden heb ik van DC de mogelijkheid gekregen om alle films te pitchen die ik graag wilde maken. Daar zat ook een idee bij voor een Superman film, niet per se Man of Steel 2."

Suicide Squad
"Ik koos daar niet voor. Ik koos voor de Suicide Squad omdat dat een van mijn favoriete teams in de comics is en ik daar liever mee aan de slag wilde dan welk andere stripverhaal dan ook."

Soort van Superman?
Alhoewel een Superman film van de hand van Gunn er voorlopig niet (of misschien wel nooit) zal komen, kunnen we wel nog steeds genieten van een "soort van Superman" film van zijn hand: Brightburn (al regisseerde Gunn de film niet).



The Suicide Squad komt in augustus van 2021 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair