Geheim YouTube-kanaal van 'Black Widow'-actrice ontdekt

Geheim YouTube-kanaal van 'Black Widow'-actrice ontdekt

Florence Pugh blijkt gezegend te zijn met een gouden strot!

Florence Pugh brak vorig jaar definitief door met haar rollen in Fighting With My Family, Midsommar en Little Women. Dit jaar maakt ze haar debuut in het Marvel Cinematic Universe als spionne Yelena Belova in Black Widow. Dat Pugh een getalenteerd actrice is, is dan ook duidelijk. Maar wist je al dat ze ook behoorlijk goed kan zingen?

Speurneuzen hebben een tot op heden goed verborgen YouTube-kanaal ontdekt van Florence Pugh (23). De Britse actrice gebruikte dit account in haar tienerjaren om muziekfilmpjes op te uploaden. Pugh blijkt behoorlijk muzikaal, want naast dat ze een ijzersterke zangstem heeft, begeleidt ze zichzelf ook nog eens op haar akoestische gitaar.

Oase aan muziek
In totaal zijn er elf video's op het 'geheime kanaal' van Pugh, waarop momenteel nog geen drieduizend mensen geabonneerd zijn, te vinden. Haar laatste video postte Pugh alweer vier jaar geleden en de kans lijkt klein dat ze het kanaal ooit nog gaat gebruiken nu ze zo beroemd is. Hieronder kun je bijvoorbeeld Pughs cover van Wonderwall van Oasis beluisteren.



NieuwsFilm

meest populair