Officieel: tieneridool Billie Eilish zingt de Bond-song voor 'No Time To Die'

Officieel: tieneridool Billie Eilish zingt de Bond-song voor 'No Time To Die'

Verjonging ten top!

Wie zingt het titelnummer voor de volgende Bond-film? Het houdt de gemoederen bezig, en het is vaak één van de laatste dingen rond de film dat bekend wordt gemaakt. Vandaag was het dan zover: het is de Amerikaanse zangeres Billie Eilish die het nummer mag zingen.

UPDATE:
Het is officieel! Billie Eilish schreef het nummer voor No Time To Die, zo bevestigde het officiële 007 twitter-account. Ze schreef de song samen met haar broer. Eilish wordt zo de jongste artiest ooit die een Bondnummer mag zingen. Het voelt gek aan om hiervan deel uit te maken, op allerlei manieren. Het is een grote eer om het titelnummer van een film die deel uitmaakt van zo'n legendarische filmreeks te mogen doen. James Bond is de coolste filmreeks ooit. Ik ben nog altijd in shock., was de reactie van de 18-jarige Eilish.





Niet nog een keertje Adele, en niet Beyoncé, zoals gedacht. Fansite MI6-HQ weet het zeker: de 18-jarige Amerikaanse zangeres Billie Eilish is straks te horen tijdens de titels van No Time To Die. Zij gaat het doen: de felbegeerde Bondsong. De geruchtenmolen kwam verder op gang nadat regisseur Cary Fukunaga Eilish ook begon te volgen op Instagram, en bereikte een absoluut hoogtepunt nadat Billie Eilish zelf een paar opmerkelijke plaatjes op Instagram zette.

Snelle aankondiging?
In haar Instagram Stories plaatste Eilish een aantal foto's van Bond Girls uit vorige Bondfilms. We herkennen onder meer Eva Green als Vesper en Léa Seydoux als Madeleine. Het lijkt er sterk op dat dit een serieuze hint is. Diverse nieuwssites vroegen de producenten en het team van Eilish om een reactie, maar die is er (nog?) niet. Door deze hints, en een officiële bevestiging van Hans Zimmer als nieuwe componist, zou de aankondiging wel snel kunnen komen.


Bekijk de afbeelding

Billie Eilish zou zo de jongste artiest ooit zijn die een titelsong voor Bond mag maken. Ze is vooral erg populair bij tieners, en scoorde met 'Bad Guy' een wereldhit. Ze is genomineerd voor meerdere Grammys. Na Adele (Skyfall) en Sam Smith (Spectre) zou het de derde keer zijn dat het Bond-team een ster op het toppunt van zijn/haar populariteit te pakken heeft. Of Eilish ook de derde op rij is om voor een Bondsong een Oscar mee naar huis te nemen, moet nog blijken.




No Time To Die zie je vanaf 2 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair