'Thor'-regisseur Taika Waititi gaat een 'Star Wars-film maken!

'Thor'-regisseur Taika Waititi gaat een 'Star Wars-film maken!

Ook bekend van de recente topper Jo Jo Rabbit.

In 2017 verscheen van de op dat moment relatief onbekende filmmaker Taika Waititi de Marvel-film Thor: Ragnarok, misschien wel de mafste film tot op heden in het Marvel Cinematic Universe. Het schijnt nu dat hij een Star Wars-film gaat maken.

Eind volgend jaar verschijnt van Waititi eerst nog Thor: Love and Thunder en op dit moment is van hem de bejubelde komedie Jo Jo Rabbit in de bioscoop te zien, goed voor zes Oscarnominaties. Volgens The Hollywood Reporter gaat hij daarna aan de slag met een Star Wars-film.

De Marvel Star Wars-film?
Eerder werd al bekend dat Marvel Studios-kopman Kevin Feige aan de slag gaat met een Star Wars-film. Het is nog onbekend of Waititi met hem gaat samenwerken, al is de kans daarop waarschijnlijk. Waititi is al betrokken bij het Star Wars-filmuniversum. Hij regisseerde de laatste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian en sprak de stem in van de droid IG-11.

Overigens rondt Waititi op dit moment zijn volgende kleinere film Next Goal Wins af, met onder meer Michael Fassbender en Elisabeth Moss. Ook zou hij voor Warner Bros. de live action-film Akira maken. De verschijningsdatum voor die mangaverfilming werd onlangs van de kalender gehaald in het voordeel van The Matrix 4. De kans bestaat dus dat die film opnieuw vertraging oploopt.

NieuwsFilm

meest populair