Algemeen

Verspreekt Rami Malek zich hier over zijn 'No Time To Die' personage?

Want hoe heet hij nu ook weer in die film?

door Timothy van Damme om 07:19 in Algemeen
Let op: dit bericht bevat spoilers.

James Bond film No Time To Die houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Fans van over de hele wereld maken zich zorgen over het script, het geslacht van 007 en tal van andere zaken. Des te knapper dat er nog steeds weinig is uitgelekt over het verhaal en dan met name de schurk Safin.

Zelfs vertolker Rami Malek weet niet precies hoe het zit.Tijdens een interview met Entertainment Weekly floept hij er namelijk het volgende uit: "Ik weet niet eens wat de uiteindelijk naam van mijn personage is. Nee, ik weet vrij zeker dat het Safin is."

Blofeld
Dat lijkt misschien een simpele verspreking, maar het zou erop kunnen duiden dat de naam die we eerder te horen kregen niet de juiste is. Dat gebeurde eerder in Spectre toen Franz Oberhauser toch echt Ernst Stavro Blofeld bleek te zijn.

In de originele Engelse tekst zou je met enige goede wil ook de bevestiging van een ander gerucht kunnen zien. Malek zegt namelijk eerst het woord "No" nadat hij aangeeft dat hij niet weet hoe zijn personage heet.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar


Wedden dat bond aan Het eind zegt
'Oke Dr. No. Time to die.'

Spider-fan

Avatar

Dr. No zit ook in de Heineken reclame die bij Skyfall zat. Ik vraag me af of het niet gewoon door de titel komt dat men dat denkt. Sowieso is Dr. No wel de eerste, maar niet direct de meest populaire villain in de reeks. Ik denk dat Goldfinger al populairder is.
De film Dr. No wordt meestal gezien als een goed begin, maar niet de sterkste in de reeks.
Ik dacht dat Malek meer een algemeen grapje maakte en niet dat hij zich versprak. Dit soort interviews worden vaak in een ontspannen sfeer gedaan met veel grapjes onder elkaar.

007

Avatar

we zullen zien.

NieuwsFilm