Marvel geeft 'Captain Marvel' geen direct aansluitende vervolgfilm

Het tweede deel zou mogelijk al in 2022 verschijnen.

In Captain Marvel zagen we mede door flashbacks hoe Brie Larsons Vers twijfelt aan haar bestaan als lid van het Kree-team Starforce. Langzaam maar zeker ontdekt ze dat ze eigenlijk van de Aarde komt. Ze wordt aan het einde weer Carol Danvers en als Captain Marvel besluit ze het universum te beschermen tegen het kwaad dat eerder op haar pad kwam.

De eerste berichten na de release leken te voorspellen dat Captain Marvel 2 een beeld zou gaan geven op haar verblijf in het universum. Dit werd ook aangegeven door regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck. Gisteren werd duidelijk dat zij niet terugkeren.

Toch na Avengers: Endgame
Het nieuws dat het duo niet terugkeert, kwam via The Hollywood Reporter. Zij hebben ook bericht dat het vervolg geen soort van prequelfilm is, maar zich afspeelt "in het heden". We krijgen dus niet nog een film die zich afspeelt in de jaren 90 of de '00.

Het lijkt er dus verdacht veel op dat Captain Marvel 2, dat een script krijgt van Megan McDonnell (WandaVision), zich gaat afspelen na Avengers: Endgame. Naar verluidt zou deel twee al in 2022 te zien moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair