Algemeen

Marvel geeft 'Captain Marvel' geen direct aansluitende vervolgfilm

Het tweede deel zou mogelijk al in 2022 verschijnen.

door Bram de Groot om 12:26 in Algemeen
In Captain Marvel zagen we mede door flashbacks hoe Brie Larsons Vers twijfelt aan haar bestaan als lid van het Kree-team Starforce. Langzaam maar zeker ontdekt ze dat ze eigenlijk van de Aarde komt. Ze wordt aan het einde weer Carol Danvers en als Captain Marvel besluit ze het universum te beschermen tegen het kwaad dat eerder op haar pad kwam.

De eerste berichten na de release leken te voorspellen dat Captain Marvel 2 een beeld zou gaan geven op haar verblijf in het universum. Dit werd ook aangegeven door regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck. Gisteren werd duidelijk dat zij niet terugkeren.

Toch na Avengers: Endgame
Het nieuws dat het duo niet terugkeert, kwam via The Hollywood Reporter. Zij hebben ook bericht dat het vervolg geen soort van prequelfilm is, maar zich afspeelt "in het heden". We krijgen dus niet nog een film die zich afspeelt in de jaren 90 of de '00.

Het lijkt er dus verdacht veel op dat Captain Marvel 2, dat een script krijgt van Megan McDonnell (WandaVision), zich gaat afspelen na Avengers: Endgame. Naar verluidt zou deel twee al in 2022 te zien moeten zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Iets met Multiverse Wanda/Strange

shellghost

Avatar

Mooi moment om Nova (Corps) te introduceren. Smiley face

Decepticon

Avatar

Met Eternals en bepaalde villains kan ik prequels nog wel waarderen, maar met minder (on)sterfelijke en sterfelijke personages, wil ik toch echt graag voorbij Endgame en vooruit kijken.
Met alle helden die we nu hebben, ook Captain Marvel, moeten we gewoon vooruit in het verhaal.

Marvel moet ook met een goed plotpunt (lees: excuus) komen, om de Black Widow film relevant te maken voor het grotere geheel. Er zal iets in moeten zitten wat belangrijk is voor in een andere film en ik ga er vanuit dat Feige daar ook wel iets voor bedacht heeft.

Mocht dat niet zo zijn en Black Widow is gewoon een compleet losstaande film, dan gaat er denk ik veel negativiteit richting Marvel komen.

Master Of Films

Avatar

Hopelijk houdt deel 2 weer rekening mee met de feministische politieke correcte sneeuwvolkjes doelgroep. Ik ontvang "een onverslaanbare stoïcijnse" Brie graag met open armen in haar nieuwe Mary Sue "verhaal". Smiley face Want dan kan ik weer lekker te keer gaan. Ja, ik kijk hier enorm naar uit Smiley face

shellghost

Avatar

https://www.serietotaal.nl/nieuws/10368/gerucht-marvel-studios-maakt-secret-invasion

Tie-in?

Rafael11

Avatar

Ik denk dat ze idd met S.W.O.R.D in WandaVision en Nick Fury en de Skrulls is Spiderman Far from Home iets met de Secret Invasion te maken gaat hebben.

Sunspot

Avatar

laat haar maar een bij karakter zijn Smiley face. Goed genoeg

Artificialis

Avatar

Met deze bimbo in de rol gaat het nog een uitdaging worden om er überhaupt een interessante film van te maken. Dat neemt niet weg dat het MCU-universum een boeiende plek is om verder te verkennen. Zeker nu The Guardians of the Galaxy 3 een tijdje op zich gaat laten wachten.

NieuwsFilm