Wat betekent die 'after credits'-scène van 'Birds of Prey'?

Wat betekent die 'after credits'-scène van 'Birds of Prey'?

Aan het einde van Birds of Prey zit een gebruiklijk nafilmpje.

Afgelopen dagen is de DC-film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) zo'n beetje wereldwijd in première gegaan. Na een prima ontvangst zullen we komende dagen zien of de R-rated DC-film het ook financieel goed doet.

Let op: hieronder SPOILERS over de 'after credits'- scène.

Voor wie de film al heeft gezien, weet dat er aan het einde van de film van regisseur Cathy Yan nog een kort stukje zit. Of het de moeite is, is aan jou, maar heel veel is het niet. In slechts 11 seconden horen we enkel Margot Robbie's Harley Quinn praten en wil ze een geheimpje verklappen. Als ze dit doet, wordt haar zin afgekapt na enkel "Batman f...".

Wat betekent deze 'after credits'-scène?
Dit is nog niet duidelijk, maar online gaat de gedachte dat ze iets zegt als "Batman f-cks/f-cked..." of iets dergelijk. Volgens Screen Rant zou het een verwijzing kunnen zijn naar het grapje "Batman f-cks bats" van Harley Quinn dat ze vaker in de strips zou gebruiken.


Lees ook:
Sterk ontvangst Birds of Prey!


Ondertussen wordt iets meer duidelijk over het financiële resultaten. Eerder waren er berichten dat de film tijdens het Noord-Amerikaanse premièreweekend zo'n 50 miljoen dollar zou ophalen, maar dit blijkt niet te gaan lukken. De film zou niet verder komen dan zo'n 33 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair