John Wick doodde al belachelijk veel mensen in de 3 films

John Wick doodde al belachelijk veel mensen in de 3 films

De actieheld van Keanu Reeves draait er zijn hand niet voor om.

In 2014 debuteerde acteur Keanu Reeves als John Wick in de gelijknamige actiefilm. Na een goed ontvangst en een prima omzet aan de box office verschenen er snel nog twee films en daarin vermoordde hij in zijn wraaktocht nog veel meer van zijn tegenstanders.

Via de website GeekTyrant wordt duidelijk dat John Wick in zijn drie films bijna 300 mensen heeft gedood. In het eerste deel John Wick kwam Wick tot 'slechts' 77 gedode tegenstanders, die in beeld zichtbaar waren. In John Wick: Chapter Two uit 2016 ging het aantal fors omhoog, naar maar liefst 128 om zeep geholpen criminelen. Met John Wick: Chapter 3 - Parabellum uit 2019 kwamen er nog eens 94 bij.

Aantal slachtoffers: 299!
In totaal doodde Wick dus 299 criminelen en dat zijn er flink wat. In 2021 moet John Wick 4 in de bioscoopzalen te zien zijn en daarin zal Wick vast richting de 400 doden gaan.

De franchise wordt komende jaren ook uitgebreid met de tv-prequelserie The Continental en de spin-off film Ballerina van regisseur Len Wiseman. Wie weet kan Wick in een cameo nog wat aan zijn 'kill count' werken.

NieuwsFilm

meest populair