Algemeen

Nieuwe look voor Harley Quinn op setfoto's 'The Suicide Squad' van James Gunn

De knotsgekke harlekijn keert terug in een gloednieuwe outfit.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Harley Quinn (Margot Robbie) is eigenlijk de enige constante factor in het DC Extended Universe, en keert - na haar avontuur in het recent verschenen Birds of Prey - ook weer terug in James Gunns The Suicide Squad. Dankzij nieuwe beelden vanaf de set weten we nu meer over de look van de knettergekke harlekijn in die film.

Margot Robbie is na de Oscaruitreiking zowat direct naar Brazilië gevlogen om daar haar opnames voor The Suicide Squad af te maken. In James Gunns reboot keert niet elk gezicht uit Suicide Squad (2016) terug, maar Harley Quinn is (natuurlijk) wel weer van de partij.

Op social media zijn nu een aantal foto's en een video van de set verschenen. Te zien is dat Quinn een nieuwe outfit krijgt in de film: een fraaie rode jurk en een soort zwarte UGG-schoenen. Ook heeft ze een mysterieuze speer vast.The Suicide Squad is vanaf augustus volgend jaar te zien in de bioscoop!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Pfff... Wat duurt het toch altijd lang voordat een DC-film in de bioscoopzalen draait...

GreenHornet

Avatar

Dan hebben we straks 3 totaal verschillende Harleys gezien

Ang3l

Avatar

3 totaal verschillende?
Weinig verschil in HQ bij Suic.Squad 1 en BOP hoor.
En 1 jurkje hier maakt ook niet een totaal andere Harley Quin.

Ray1976

Avatar

More Harley ????????????????????????

GreenHornet

Avatar

Harley R rated niet die kinderfilm

Master Of Films

Avatar

Benieuwd of Harley weer 180 graden gaat draaien met karakter eigenschap. Ze gebruikte haar seksualiteit in de 1e Suicide Squad om vervolgens de woke tour op te gaan in haar eigen solo film (met BoP bijrollen).

1 voordeel, The Suicide Squad is onder regie van Gunn die best wel goed met GotG karakters kon omgaan. Niet iedereen kwam goed uit de verf, maar Gunn wist toch wel wat te bereiken. Dat kon ik bepaald van Cathy Yan. Enfin Paul Dini en Bruce Timm zijn eigenlijk de (blanke) mannen die Harley Quinn op de wereld heeft gezet. Doodzonde dat beide geestelijke vaders niet meer betrokken van verdere HQ filmadaptaties. Maaja Hollywood weet het weer beter.

NieuwsFilm

meest populair