De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a.
Dani en haar vriendje-van-niks Christian reizen samen met een drietal medestudenten af naar een Zweedse commune om daar deel te nemen aan een Midzomernachtfestival. Het ogenschijnlijk idyllische dorpsfeest blijkt echter al snel een viering van een eeuwenoude natuurreligie te zijn. Dani en haar reisgenoten raken zo op klaarlichte dag steeds verder verwikkeld in de meest macabere rituelen.

Brightburn (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yarovesky | Cast: Jackson A. Dunn, Elizabeth Banks, David Denman, e.a.
Tori en Kyle hebben een kinderwens, maar deze gaat maar niet in vervulling. Hun leven verandert compleet wanneer een mysterieuze capsule met daarin een baby vanuit de hemel op hun landerijen crasht. Ze besluiten het kind te adopteren en geven hem de naam Brandon. De jongen groeit echter op met ongekende, duistere superkrachten, waardoor de liefde van zijn ouders al snel verandert in doodsangsten.

I Feel Pretty (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Abby Kohn en Marc Silverstein | Cast: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, e.a.
Renee is extreem onzeker. Wanneer ze door haar hometrainer zakt en op haar hoofd valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. Plotseling ziet Renee zichzelf namelijk als één van de meest prachtige en zelfverzekerde vrouwen ter wereld. Haar persoonlijkheid verandert daardoor echter ook. Uiteindelijk komt ze erachter dat ze helemaal geen lichaamstransformatie heeft ondergaan en moet ze haar kwetsende fouten recht zien te breien.

After (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jenny Gage | Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Khadijha Red Thunder, e.a.
Tessa gaat op kamers en laat haar oude leven en vriendje Noah achter zich. Samen met haar nieuwe kamergenoot Steph proeft ze flink van het studentenleven. Op een feest ontmoet ze de stoere en mysterieuze hunk Hardin. Tessa wil in eerste instantie niet toegeven aan haar verlangen naar hem, maar kan zijn aantrekkingskracht uiteindelijk toch niet weerstaan. Het is het begin van een stormachtige relatie.

Ride Along 2 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Story | Cast: Kevin Hart, Ice Cube, Tika Sumpter, e.a.
Ben is afgestudeerd aan de politieacademie en wordt de vaste partner van zijn toekomstige zwager James. Maar voordat Ben kan trouwen met James' zus Angela, worden ze eerst samen naar Miami gestuurd om de beruchte drugsbaron Antonio Pope te vangen. Ben hoopt tijdens die missie zijn band met James te versterken zodat hij met een gerust hart in het huwelijksbootje kan stappen.


En verder onder meer...

Drama
Yeh Ballet (2020)
Azali (2018)

Misdaad
The Last Thing He Wanted (2020)

Mysterie
The Body (2019)

NieuwsFilm

meest populair