Dit komt er in maart nieuw naar Disney+

Disney voegt een paar gave nieuwe titels toe!

Disney+ is uiterst populair. De streamingdienst wist in drie maanden tijd bijna 30 miljoen betalende abonnees te werven. Dat komt grotendeels door het aanbod, dat op een zeker moment alles van Disney, Fox, Lucasfilm, Pixar en Marvel Studios zal omvatten.

In de tussentijd is het wachten en zien wat er allemaal nieuw verschijnt. Vandaag hebben we het overzicht van maart voor je!

Doctor Dolittle 2 (1 maart)
Doctor John Dolittle besluit een uitgestrekt bos van de ondergang te redden. Daarvoor raakt hij bevriend met een circusbeer, die hij wil terugbrengen naar het wild, waar de beer hoort! Maar zonder slag of stoot, zal dat niet gaan.



Ice Age (1 maart)
De ijstijd breekt aan en dus vluchten duizenden dieren naar het zuiden. De eenzame mammoet Manfred ontmoet onderweg de luiaard Sid, die tegen zijn zin in zijn beste vriend wil worden. Het duo vindt een klein weeskindje, dat ze terug willen brengen naar de familie...



Black Panther (5 maart)
Koning T'Challa keert terug naar huis, naar Wakanda, om te dienen als de nieuwe koning. Maar zijn claim op de troon blijkt niet zo veilig als hij dacht en daarom moet hij samenwerken met CIA-agent Everett K. Ross en leden van de Dora Milaje om hem te behouden.



Bedtime Stories (5 maart)
Skeeter Bronson is klusjesman in een hotel. Skeeter leest elke avond met plezier verhalen voor aan zijn neefje en nichtje. Maar er gebeurt iets vreemds: de verhalen komen allemaal uit.



The Finest Hours (6 maart)
De Kustwacht moet een gedurfde reddingsactie ondernemen, vlak voor de kust van Cape Cod. Tijdens de sneeuwstorm van 1952 zijn daar namelijk een aantal olietankers verwoest. Een stel dappere mannen en vrouwen probeert hen te redden.



Stargirl (13 maart)
Het is nooit gemakkelijk om het nieuwe meisje van de klas te zijn. Stargirl draait precies om dat meisje, waar eerst iedereen tegenop kijkt, maar zodra ze haar beter leren kennen, draaien mensen haar massaal de rug toe. Maar niet de smoorverliefde Leo Borlock!



G-Force (15 maart)
De Amerikaanse overheid gebruikt dieren als spion. Een stel cavia's, Darwin en Juarez, moet een gestoorde miljardair zien te stoppen bij zijn bizarre plannen om de wereld te vernietigen.



A Wrinkle in Time (27 maart)
Meg Murry onderneemt samen met broertje Charles Wallace en vriendje Calvin O' Keef een groots avontuur om haar vader te redden uit een andere dimensie. Dat leidt hen op een bijzondere reis door andere werelden.



NieuwsFilm

meest populair