Regisseur 'Zwaar Verliefd' maakt de nieuwe romantische comedy 'Casanova's'

Regisseur 'Zwaar Verliefd' maakt de nieuwe romantische comedy 'Casanova's'

En hij neemt zijn favoriete hoofdrolspeler mee.

Regisseur Jamel Aattache werkt aan een nieuwe film. Deze romantische comedy zal Casanova's gaan heten. In de hoofdrol is Jim Bakkum gecast. De twee werkten eerder samen aan Zwaar Verliefd!.

Jim werd ooit bekend met zijn deelname aan Idols, maar hij heeft jaren geleden zijn zinnen gezet op acteren. Tot nu toe was dat voornamelijk in romcoms, zoals Verliefd op Ibiza, Onze Jongens en Huisvrouwen bestaan niet. Na voornamelijk rollen als zelfverzekerde jongens, zal deze film hem een ander soort rol geven.

Datingcoach
In Casanova's speelt hij journalist Bas, die in de datingwereld infiltreert om zo een geheimzinnige datingcoach te ontmaskeren. Aan nu.nl onthult hij dat hij er veel zin in heeft om zich eens van een andere kant te laten zien. Bas is namelijk een jongen zonder al teveel zelfvertrouwen. Daardoor heeft hij weinig succes in de liefde.

De overige cast wordt binnenkort bekend gemaakt. Men begint in de zomer aan de opnames en al op 8 oktober 2020 verschijnt Casanova's in de bioscoop. Just Film zal de film produceren.

NieuwsFilm

meest populair