Daniel Radcliffe over mogelijke terugkeer als Harry Potter

Daniel Radcliffe over mogelijke terugkeer als Harry Potter

Hij speelde de rol acht keer in de Harry Potter-films.

Tussen 2001 en 2011 was acteur Daniel Radcliffe te zien in acht zeer succesvolle films gebaseerd op een boekenreeks van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. Uiteraard speelde hij Harry Potter, van Harry Potter and the Philosopher's Stone tot Harry Potter and the Deathly Hallows part II.

De franchise stopte niet en dook met Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016 terug de tijd in. Variety vroeg Radcliffe of hij in die reeks zou willen terugkeren als Potter. De 30 jarige acteur lijkt daar niet zoveel zin in te hebben.


"Ik denk het niet. Ik zeg niet graag 'nee' tegen dingen, maar het is niet iets dat ik graag snel wil doen. Ik heb het gevoel dat die films prima zonder ons kunnen. Ik vind het prima als het zo blijft.

Ik hou van hoe mijn leven nu is. Ik zeg niet dat ik nooit meer terug zal gaan naar een franchise, maar ik hou van de flexibiliteit die ik nu heb met mijn carrière. En ik wil niet in een situatie belanden waarin ik al jaren van tevoren vastzit aan een reeks films."

Compleet andere carrière
Op dit moment kiest Radcliffe vaak voor rollen in kleinere titels. Zo is hij dit jaar te zien in de films Guns Akimbo en Escape from Pretoria. Wat zou jij zeggen van een terugkeer van dé Harry Potter in de Fantastic Beasts-reeks. Die reeks keert in november 2021 terug met Fantastic Beasts 3.

NieuwsFilm

meest populair