Jennifer Lopez diep teleurgesteld over het uitblijven van een Oscarnominatie

Jennifer Lopez diep teleurgesteld over het uitblijven van een Oscarnominatie

Ze dacht dat het deze keer wel zou gaan lukken.

Adam Sandler en Eddie Murphy wisten beiden hoge ogen te gooien in Uncut Gems en Dolomite is My Name, maar tot hun grote teleurstelling zat er voor hen geen een Oscarnominatie in. Ook Jennifer Lopez, die schitterde in Hustlers, werd niet eens genomineerd, iets waar zij zich nu over uitlaat.

Velen gingen er van uit dat Lopez op z'n minst haar eerste Oscarnominatie in de wacht zou slepen, maar het mocht niet zo zijn. Sterker nog, de Academy of Motion Picture Arts and Sciences liet de film volledig links liggen. In een recent interview met Oprah Winfrey liet Lopez van zich horen: ''Ik was wel droevig, omdat we er zo hard voor hadden gewerkt en ik in mijn hele carrière nog nooit zoveel positieve feedback heb gekregen''.

Nog steeds pijnlijk
Zo gaat Lopez verder: ''Er waren zoveel filmjournalisten die voorspelden dat ik in ieder geval een Oscarnominatie zou krijgen dat ik er zelf ook in begon te beloven. Ik begon mij af te vragen of het echt waar kon zijn. Maar toen het niet gebeurde, was ik wel teleurgesteld. Ik had het gevoel dat ik het was die iedereen in de steek had gelaten''.

NieuwsFilm

meest populair