De Top 10 best bekeken films op Netflix op dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix op dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Spider-Man: Far From Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Peter Parker is na de dood van zijn mentor Tony Stark even klaar met het superheld zijn. Daarom gaat hij met zijn schoolvrienden op vakantie naar Europa. Daar wordt hij echter al snel benaderd door Nick Fury, die hem samen met mede-superheld Mysterio op missie stuurt om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire monsters te ontrafelen.

#2 All the Bright Places (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Haley | Cast: Elle Fanning, Justice Smith, Luke Wilson, e.a.
Violet en Theodore ontmoeten elkaar wanneer het leven van Violet een dieptepunt heeft bereikt. Theodore wordt haar mentor, en leert haar om te gaan met haar angsten. Terwijl het steeds beter gaat met Violet, zakt Theodore steeds verder weg. Een rondreis door Indiana moet hen beiden helpen te genezen. Ondertussen ontwikkelen de twee ook gevoelens voor elkaar.

#3 Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Motonori Sakakibara, Tetsuo Yajima en Kunihiko Yuyama | Cast: Sarah Natochenny, Dan Green, Bill Rogers, e.a.
Team Rocket is erin geslaagd om de eerste synthetische Pokémon te creëren: Mewtwo. Jaren later accepteren Ash en zijn vrienden een uitnodiging van een mysterieuze trainer om hem te bezoeken op een eiland. Tijdens hun reis worden ze echter geconfronteerd met een op wraak beluste Mewtwo.


#4 Men in Black: International (2019)
#5 After (2019)
#6 The Lost City of Z (2016)
#7 Edge of Tomorrow (2014)
#8 The Intruder (2019)
#9 10 Minutes Gone (2019)
#10 The Last Thing He Wanted (2020)


NieuwsFilm

meest populair