Regisseur 'Doctor Strange' maakt film over de Bermuda driehoek

Regisseur 'Doctor Strange' maakt film over de Bermuda driehoek

En misschien neemt Chris Evans de hoofdrol voor zijn rekening.

Een van de grootste mysteries op aarde is zonder twijfel de Bermuda driehoek, waarin al heel wat schepen en vliegtuigen op merkwaardige manier verdwenen zijn. Nu komt er ook een film over, die zal worden geregisseerd door Scott Derrickson. Hij heeft Chris Evans op het oog voor de hoofdrol.

Derrickson, bekend van horrorfilms als The Exorcism of Emily Rose en Sinister, brak pas echt door bij het grote publiek in 2016, toen hij de Marvel-film Doctor Strange voor zijn rekening mocht nemen. Deze werd erg sterk onthaald en normaal gesproken zou Derrickson ook het vervolg mogen maken, maar na meningsverschillen met Marvel besloot hij te vertrekken. Wat de precieze reden voor zijn vertrek is, is vooralsnog niet duidelijk, al gaat het gerucht dat hij meer horrorelementen wilde toevoegen, maar dit zag Marvel niet zo zitten.

Wisselwerking
Grappig genoeg werd Derrickson vervangen door Sam Raimi, o.a. bekend van de eerste Spider-Man films met Tobey Maguire, terwijl Derrickson Raimi's plek inneemt als de regisseur van Bermuda. Hij zal het script en de regie verzorgen. Ryan Reynolds was lange tijd verbonden aan het project, maar dit ging niet door. Derrickson wil nu de hoofdrol geven aan niemand minder dan Captain America himself, Chris Evans.

Details over de film zijn op dit moment nog schaars, al kunnen we, nu dat Derrickson ermee aan de slag gaat, hoogstwaarschijnlijk binnenkort meer verwachten.

NieuwsFilm

meest populair