Winston Duke wil dat zijn 'good guy' een 'bad guy' wordt in 'Black Panther 2'

Winston Duke wil dat zijn 'good guy' een 'bad guy' wordt in 'Black Panther 2'

Want van een echte 'vriendschap' was ook niet echt sprake...

Chadwick Bosemans T'Challa en Winston Duke's M'Baku hadden een valse start in Black Panther (2018), maar de beide leiders wisten net op tijd een alliantie te sluiten voor de grote climax. Ook in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame vochten ze zij aan zij. Maar als het aan Duke ligt, geeft terugkerend regisseur Ryan Coogler de relatie alsnog een duistere wending in het aankomende Black Panther 2.

In het eerste deel was M'Baku aangesteld als hoofd van de Jabari-stam die zich verscheidene eeuwen bezig hield met het geïsoleerd houden van Wakanda als grotere natie. Deze afwijkende benadering van leiderschap kan volgens Duke een rivaliserende botsing met T'Challa veroorzaken.

Duke tegenover SCREENRANT:
"Ik denk dat wat een schurk echt groot maakt, de macht is die ze hebben om dingen op hun eigen manier te zien en op te lossen. Dat is zo cool aan alle MCU-schurken tot nu toe. Loki kiest bijvoorbeeld zelf wanneer hij vijand of bondgenoot wordt, Thanos was gewoon een kerel die een besluit nam op zoek naar ultieme gerechtigheid en balans, maar dat maakte hem nog geen slechterik. Ik zie eenzelfde ontwikkeling voor mij met M'Baku".

Black Panther 2 scheert vooralsnog in mei 2022 onze bioscopen binnen.

NieuwsFilm

meest populair