'Creed II'-acteur mogelijk in Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

'Creed II'-acteur mogelijk in Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Een nieuwe Marvel-schurk lijkt zich aan te dienen.

Slashfilm weet vandaag te melden dat Creed II-acteur en bokser Florian Munteanu (die de beestachtige zoon van Ivan Drago speelde) mogelijk heeft getekend voor een schurkenrol in Marvel-productie Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De opnames van deze martial arts-superheldenfilm zijn momenteel volop in gang in de Australische stad Sydney.

De cast van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, de eerste Marvel Studios-film over een Aziatische superheld, wordt aangevoerd door de relatief onbekende Simu Liu. Hij en Munteanu worden vergezeld door Golden Globe-winnaar Awkwafina en Hong Kong-legende Tony Leung (als The Mandarin). Michelle Yeoh zal naar verluidt ook haar opwachting maken in de film.

Martial arts en magie
Het script van de film, dat magie en martial arts met elkaar zal verweven, werd geschreven door Dave Callaham. Destin Daniel Cretton neemt de regie van de film op zich. Marvel heeft bij Shang-Chi het doel voor ogen om een held te introduceren die Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse thema's aanstipt, maar ook belangrijk is voor het MCU in het algemeen.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bereikt in februari 2021 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair