Productie 'Edge Of Tomorrow 2' langzaam begonnen volgens Emily Blunt

Er lijkt eindelijk een goedgekeurd scenario te liggen.

De laatste update over Live Die Repeat, het vervolg op Edge Of Tomorrow (2014) was dat scenarist Matt Robinson druk bezig was alle verhaallijntjes te verbinden. Nu meldt hoofdrolspeelster Emily Blunt dat het script klaar is, dat het (natuurlijk) geweldig is en dat enkel nog bepaalde agenda's op één lijn moeten komen.

In een recent interview met INDIEWIRE zegt Blunt dat ze voorzichtig de sportschool weer aan het opzoeken is, omdat de kans heel groot is dat ze eind dit jaar al voor de camera's mag verschijnen, mits co-star Tom Cruise dan klaar is met de opnames van de twee Mission Impossible-delen (waarvan het filmen momenteel stil ligt door het coronavirus).

De 37-jarige actrice deelde ook dat zij dol is op de rol en bereid is om nog een keer door alle intense fysieke trainingen te gaan. "Het heeft mijn lichaam doormidden gebroken, maar ik zou het zo opnieuw doen om weer met de jongens te werken van wie ik houd. Laten we eens kijken".

2x Blunt in 2020
Deze maand is zij eerst nog te zien in de horrorsequel A Quiet Place: Part II en daarna aankomende zomer in het actie-avontuur Jungle Cruise.

NieuwsFilm

meest populair