Vin Diesel onthult plannen voor een 'Bloodshot' Cinematic Universe

Vin Diesel onthult plannen voor een 'Bloodshot' Cinematic Universe

De actieheld heeft erg veel vertrouwen in zijn nieuwste project.

Nu The Fast And The Furious het einde nadert (althans op papier), moet acteur Vin Diesel (52) op zoek naar een volgende franchise om voortaan zijn salarisstrookjes uit te halen. Deze lijkt hij gevonden te hebben in de vorm van zijn nieuwste vehikel Bloodshot.

In een interview met SUPERHERO FANATIC bevestigde Diesel dat er stille hoop is bij zowel hem als de studio's dat dit het startsein wordt van een toekomstig gedeeld filmuniversum met voldoende ruimte om meer helden en schurken uit de 'Valiant Comics' te introduceren.

"Ik denk dat Bloodshot de deur voor hen opent en dat je ze uiteindelijk allemaal gaat zien. Ze wachten de opbrengsten nog even af, maar als je een groot fan bent van de strips, wordt het heel spannend".

Lage scores
De reviews zijn echter matig en met een openingsvoorspelling van $10 miljoen dollar wordt het productiebudget van $45 miljoen dollar (exclusief marketingkosten) een behoorlijke hindernis. Dus waarschijnlijk is het inderdaad verstandig om de box-office af te wachten, want het zal niet de eerste keer zijn dat een gedroomd universum al sneuvelt na 1 film...

Bloodshot draait vanaf vandaag bij ons in de bioscoop. De FT-recensent beoordeelt het eindresultaat vooral als een gemiste kans.

NieuwsFilm

meest populair