5 topfilms om thuis te streamen in deze crisistijden

5 topfilms om thuis te streamen in deze crisistijden

Een aantal aanraders om je de komende dagen / weken mee te vermaken.

Door de coronacrisis is het dagelijks leven van veel mensen compleet overhoopgehaald. Scholen en restaurants zijn dicht en mensen werken als het even kan thuis. Om die lange dagen achter de geraniums een beetje door te kunnen komen, hebben we vijf topfilms - die op verschillende streamingdiensten te vinden zijn - voor je op een rijtje gezet.

Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a. | Kijken: Disney+
De Avengers zijn verslagen door Thanos, die de helft van al het leven met één vingerknip uit wist te roeien. Desondanks zijn de helden vastberaden om zijn destructieve daden ongedaan te maken. Met een reis door de tijd verzamelen ze het daarvoor benodigde geschut. Dit leidt uiteindelijk tot een grootse confrontatie.

Spectre (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, e.a. | Kijken: Videoland
James Bond wordt door de Britse geheime dienst MI6 geschorst nadat hij op eigen houtje achter een crimineel aanging op de Dag van de Doden. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zijn onderzoek naar de mysterieuze organisatie Spectre voort te zetten, die al snel verbonden lijkt te zijn met zijn verleden.

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a. | Kijken: Netflix
Zakenman Bruce Wayne beschermt Gotham City in de avonduren tegen de criminaliteit als burgerwacht Batman. Daarvoor werkt hij samen met politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent. Een nieuw crimineel meesterbrein - genaamd de Joker - laat de stad echter in complete chaos vervallen. Aan Batman om hem te stoppen.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a. | Kijken: Amazon Prime
De vader van Tim Goodman is al jaren vermist, maar dat weerhoudt hem er niet van om naar hem te blijven zoeken. Dat doet hij met behulp van een pratende Pikachu, die een geweldige detective blijkt te zijn. Al snel stuiten de twee op een gevaarlijk complot. Het duo moet dan ook samen in actie komen om de wereld te redden.

Aladdin (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith, e.a. | Kijken: Disney+
Straatschoffie Aladdin valt als een blok voor de beeldschone prinses Jasmine. Met behulp van de niet te stuiten lampgeest Geest probeert hij haar hart te veroveren. Zijn plannen worden echter gedwarsboomd door Jafar, de gemene raadsvizier van de sultan van Agrabah, die uit is op macht.

NieuwsFilm

meest populair