Superman van Henry Cavill keert niet meer terug

Superman van Henry Cavill keert niet meer terug

Warner Bros. gaat op zoek naar iets anders voor het personage.

Actrice Amy Adams zou graag weer in de huid van Lois Lane willen kruipen. Maar de actrice denkt niet dat dit nog gaat lukken met Warner Bros., en denkt dat het gedaan is. Warner stapt volgens haar af van de Superman-versie die we kennen van acteur Henry Cavill.

Adams is driemaal te zien geweest als Lois Lane. Ze debuteerde in 2013 in Man of Steel als het personage en speelde de rol nog eens in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017). Die laatste film is vermoedelijk de laatste keer dat we haar te zien hebben gekregen.

Andere richting
Adams vertelde tijdens een interview met Empire Magazine dat ze er "volledig voor open" staat om weer terug te keren als Lois Lane. Maar ze verwacht niet dat er nog een DC-film komt waarin ze die rol kan spelen. Dat heeft ermee te maken dat Warner Bros. af zou stappen van de versie van Superman die Henry Cavill speelt. "Voor zover ik heb begrepen, beweegt de studio in een andere richting," vertelde de actrice.

Daarmee is er weer een bevestiging van een eerder verhaal, namelijk dat Cavill al in 2018 uit de rol zou stappen. Toen onderhandelde hij met Warner over de rol en kwamen ze er naar verluidt niet uit.

NieuwsFilm

meest populair