Nu op Pathé Thuis: 'The Invisible Man' en andere recente bioscoopfilms

Nu op Pathé Thuis: 'The Invisible Man' en andere recente bioscoopfilms

Pathé Thuis probeert meer films naar zijn vod-platform te halen voor deze crisisperiode.

Pathé Thuis heeft vandaag een aantal recent verschenen bioscoopfilms toegevoegd aan zijn catalogus. De komende weken zullen er - vanwege de corona-pandemie - meer grote titels (vervroegd) beschikbaar komen.

Pathé Thuis is hard aan het werk op zijn catalogus aan te vullen met recente bioscoopfilms, zodat filmliefhebbers voldoende vermaak hebben gedurende deze crisisperiode. Daarvoor heeft Pathé Thuis in ieder geval al afspraken weten te maken met Universal Pictures en Gusto Entertainment. Ook met andere filmdistributeurs is het platform in gesprek.

Dat betekent dat vanaf vandaag onder meer de veelgeprezen horrortopper The Invisible Man (vanaf 17,99 euro), het kostuumdrama Emma. (eveneens vanaf 17,99 euro) en de actiekomedie Guns Akimbo (vanaf 4,99 euro) beschikbaar zijn om te huren. Beide films verschenen op 5 maart in de bioscoop. Later op de dag verschijnen mogelijk nog meer recente releases.

Ook de komende weken komen er een aantal grote titels naar het bekende vod-platform. Op 27 maart verschijnen Bloodshot en Knives Out en vanaf 8 april zijn Jumanji: The Next Level en Star Wars: The Rise of Skywalker beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair