Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Angel Has Fallen (2019)
Regie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Holte, e.a.
Bewaker Mike Banning, inmiddels beoogd opvolger van het hoofd van de Secret Service, krijgt de schuld van een nieuwe aanslag op president Allan Trumbull, waarbij al zijn collega's zijn omgekomen. Op de vlucht voor de FBI tracht Banning de ware dreiging te ontmaskeren. Daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

#2 John Wick 3 - Parabellum (2019)
Regie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a.
Huurmoordenaar John Wick kan na een uit de hand gelopen klus niets anders dan vluchten. Met een miljoenenpremie op zijn hoofd, slechts één uur voorsprong en een leger meedogenloze moordenaars achter zich aan, moet hij een oud-bondgenoot zien te bereiken om zijn naam te kunnen zuiveren.

#3 Ultras (2020)
Regie: Francesco Lettieri | Cast: Aniello Arena, Ciro Nacca, Simone Borrelli, e.a.
Sandro, een vijftigjarige Italiaan, is de leider van een gewelddadige groep voetbalhooligans. Zijn maten en hij nemen niet alleen spandoeken en vuurwerk mee, maar ook messen. Na een stadionverbod realiseert Sandro zich behoefte te hebben aan een normaal leven. Ook probeert hij Angelo, een tiener, te behoeden voor zijn oude leven.


#4 The Platform (2019)
#5 Running with the Devil (2019)
#6 Spenser Confidential (2020)
#7 An Affair (2018)
#8 Rampage (2018)
#9 Life of the Party (2018)
#10 Lost Girls (2020)


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

#4 was echt heerlijk. Potdorie.

Frietgezicht

Avatar

@ Ang3l, ken ik niet maar dan ga ik die snel kijken. Een goede en wat het lijkt ook originele gevangenis film heb ik altijd wel zin in.

Goku32

Avatar

John dick 3 geweldige film is dat

jaylo

Avatar

@Goku32 Die film van jou is ws niet van het soort dat hier normaliter besproken wordt. Maar fijn voor je dat-ie je behoefte bevredigde ;)

adofmirosch

Avatar

Ik heb mij heel goed vermaakt met John dick 3, met name het eerste half uur is een lust voor het oog.

Frietgezicht

Avatar

John Dick 3 is een geil filmpje ja. Had gelijk weer zin in Boys From Brazil.

Monojaxx

Avatar

@Ang3l

Goed was die hè! Heb hem gisteren bekeken. Zeer verassende film. Deed mij denken aan Snowpiercer, ook zo'n toffe film imho.

Master Of Films

Avatar

jaylo "@Goku32 Die film van jou is ws niet van het soort dat hier normaliter besproken wordt. Maar fijn voor je dat-ie je behoefte bevredigde ;)"
Dat in de tijd waarvan we 1.5 meter afstand moeten gaan houden.

Jamal M

Avatar

Ah John Wick! Maakte vele honderd miljoen aan de kassa. Maar vond deze en de vorige delen ok! Niks bijzonders, zag er gelikt uit.. Vind de Wick films hyp vergelijkbaar met de Twilight-saga. Veel geld binnen gehaald maar de films waren shit.

NieuwsFilm

meest populair