Waarom deze actrice niet Black Widow speelt in het Marvel Cinematic Universe

En dus wel Scarlett Johansson.

Sinds Iron Man 2 uit 2010 speelt actrice Scarlett Johansson de rol van Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow in het Marvel Cinematic Universe. Maar bijna was het een andere actrice geworden en zij baalt nu misschien wel een beetje.

Volgens Screen Rant was actrice Emily Blunt (Mary Poppins Returns, Jungle Cruise) de eerste keuze voor Marvel Studios. De actrice en de studio waren zelfs al in gesprek toen bleek dat andere verplichtingen haar van de Marvel-rol afhielden. En dit komt doordat ze in The Devil Wears Prada uit 2006 speelde.

Andere verplichtingen
In het contract dat Blunt tekende bij 20th Century Fox stond opgenomen dat Blunt ook in een ander film van Fox te zien zou zijn. De destijds concurrerende studio lichtte die optie om haar de vrouwelijke hoofdrol te laten spelen in Gulliver's Travels die net als Iron Man 2 in 2010 verscheen.

Marvel koos vervolgens voor Johansson die voor de rol al een paar keer een testopname had gedaan. Uiteindelijk werd het personage een belangrijke in het Marvel Cinematic Universe en hopelijk is ze snel te zien in de solofilm.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair