Tot 29 april iedere dag een gratis film op Pathé Thuis

Tot 29 april iedere dag een gratis film op Pathé Thuis

Pathé noemt het Pathé Trakteert.

Eén van de grotere aanbieders van on demand films is Pathé Thuis. Het zelfstandige thuiskanaal van de bioscoopketen biedt tegen betaling van zo'n 1,99 euro tot zo'n 20 euro films aan voor een huurperiode van 48 uur. Pathé gaat nu uitpakken met iedere dag een gratis film!

Vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april vind je op Pathé Thuis een gratis film aan. En dat iedere dag. Het gaat in totaal om 23 films, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway. Ieder genre zou voorbijkomen, aldus het persbericht van Pathé Thuis.

Unieke code nodig
Iedere ochtend om 9.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis (bijv. Instagram) een code verspreid waarmee je de film van de dag kunt bekijken op Pathé Thuis. De code is dezelfde dag tot 23.59 uur geldig.

Filmliefhebbers kunnen de bioscoopervaring thuis nog verder nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak door deze zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Velen zouden hem al hebben ontvangen in de mail. Check een voorbeeldje hieronder.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair