De gratis Pathé Thuis-film van de dag (met code): 'Disturbing the Peace'

De gratis Pathé Thuis-film van de dag (met code): 'Disturbing the Peace'

Vandaag is het Disturbing the Peace.

Op maandag startte Pathé Thuis met het weggeven van gratis films. Je kunt nu namelijk iedere dag vrijblijvend een geselecteerde film bekijken op het pay-per-view kanaal. Maandag was de film Rambo: Last Blood gratis, vandaag is het weer een ander.

Met de kadocode PEACEKADO kun je vandaag de film Disturbing the Peace kijken. Je kunt de genoemde code invullen op pathe-thuis.nl/kado. Heb je éénmaal de film gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

Welke films nog meer?
Op Pathé Thuis komt er dus iedere dag een gratis film beschikbaar tot en met 28 april. Welke dat zijn blijft een geheim. Iedere dag wordt op 9.00 uur een titel onthuld en een code vrijgegeven. Deze is die dag tot 23.59 uur geldig.

De recente oorlogsfilm Midway is één van de grotere titels die online verschijnen. Welke film hoop jij gratis te zien op Pathé Thuis?


Disturbing the Peace
In het erg matig ontvangen Disturbing the Peace zie je acteur Guy Pearce als een sheriff van een klein dorpje. Hij heeft geen wapen gedragen sinds hij de Texas Rangers verliet, maar na een tragische schietpartij pakt hij zijn pistool weer op. Deze keer om te vechten met een bende duistere motorrijders die het dorp zijn binnengevallen voor een gewelddadige overval.

NieuwsFilm

meest populair