Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Chef' (van 'Iron Man'-regisseur Jon Favreau)

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Chef' (van 'Iron Man'-regisseur Jon Favreau)

Op FilmTotaal de code om de film gratis te kunnen zien!

En er staat weer een nieuwe gratis film online op Pathé Thuis. Dit keer heeft de pay-per-view-aanbieder een film gekozen van de regisseur van Iron Man en The Lion King. Hieronder de code om de film gratis te kunnen bekijken!

De gratis te bekijken film betreft de komedie Chef van regisseur Jon Favreau. Voor de film wist hij de nodige grote sterren te verzamelen, met onder meer Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman, Sofía Vergara en John Leguizamo en hij speelde zelf de hoofdrol.

Code van de dag
De code van vandaag is CHEFKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Disturbing the Peace (2020).


Chef
In deze dramakomedie verliest Carl Casper (Favreau) zijn baan als chef-kok. Hij maakt een ingrijpende keuze en en besluit eten te gaan verkopen vanuit een wagen. Dit doet hij om zijn creativiteit weer terug te vinden en contact te zoeken met zijn familie.

NieuwsFilm

meest populair