Algemeen

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Chef' (van 'Iron Man'-regisseur Jon Favreau)

Op FilmTotaal de code om de film gratis te kunnen zien!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
En er staat weer een nieuwe gratis film online op Pathé Thuis. Dit keer heeft de pay-per-view-aanbieder een film gekozen van de regisseur van Iron Man en The Lion King. Hieronder de code om de film gratis te kunnen bekijken!

De gratis te bekijken film betreft de komedie Chef van regisseur Jon Favreau. Voor de film wist hij de nodige grote sterren te verzamelen, met onder meer Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman, Sofía Vergara en John Leguizamo en hij speelde zelf de hoofdrol.

Code van de dag
De code van vandaag is CHEFKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Disturbing the Peace (2020).


Chef
In deze dramakomedie verliest Carl Casper (Favreau) zijn baan als chef-kok. Hij maakt een ingrijpende keuze en en besluit eten te gaan verkopen vanuit een wagen. Dit doet hij om zijn creativiteit weer terug te vinden en contact te zoeken met zijn familie.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Een leuke film maar wel eentje die een tijdje geleden een aantal keer op tv is geweest

Hiss

Avatar

Leuke niks-aan-de-hand film is deze.

Overlord

Avatar

Ontzettend leuke feel good film , en je krijgt er zeker trek van Smiley face

gbfan

Avatar

@Darthmar

Een gegeven koe moet je niet in de kont kijken

Rohieth

Avatar

Stelt tot nu toe vrij teleur dat 'gratis aanbod'.

Master Of Films

Avatar

Ook voor mij geld. Leuke film, maar ik heb deze al gezien.

Decepticon

Avatar

Inderdaad hele leuke feel good film. Mensen moeten niet klagen, Pathé thuis probeert zo divers mogelijk om een breed publiek aan te spreken. Als het je niet aan staat, ga je toch wat anders kijken.

David Mills

Avatar

Leuke film maar afgelopen maanden 4 keer op tv geweest (20 en 25 jan en 15 en 16 februari) . Bovendien is de film beschikbaar op Ziggo Movies XL. Maar ok, het is gratis.

Frietgezicht

Avatar

Mogen mensen geen kritiek hebben als iets gratis is? Kom dan maar langs straks, maak ik een lekker bord ter plekke verzonnen witlof andijvie hutspot shoarma marshmallow rijstwafels stampotje met extra veel zout en azijn en wat pittige pepers. Opvreten want het is gratis he.

En mijn buurvrouw natte Nel zorgt voor een lekker oraal toetje! Niet klagen want ze doet het voor noppes!

Morgen op Pathe Home Alone 4, niemand zeggen matig want het is gratis!

NieuwsFilm