Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Slumdog Millionaire'!

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Na de gratis thriller Night Hunter met Henry Cavill heeft Pathé Thuis voor vandaag gekozen voor een recentere klassieker in de vorm van het drama Slumdog Millionaire van regisseur Danny Boyle.

Met onderstaande code kun je deze film, winnaar van acht Oscars waaronder Beste film, Beste regie en Beste camerawerk, gratis bekijken op Pathé Thuis. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is SLUMKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020) en gisteren dus Chef (2015).


Slumdog Millionaire
In het drama Slumdog Millionaire lijkt de 18 jarige wees Jamal (Dev Patel) uit de sloppenwijken van Mumbai 20 miljoen rupies te winnen tijdens de Indische versie van Weekend Miljonairs. Hij wordt vervolgens verdacht van dat hij vals speelt en wordt opgepakt door de politie. Wat is zijn verhaal?

NieuwsFilm

meest populair