Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Wat verscheen er allemaal op de streamingdienst?

Er verschenen de afgelopen week een paar nieuwe films op streamingdienst Disney+. In dit artikel zetten we die allemaal voor je op een rij!

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)
Larry en zijn museumvriendjes belanden in het Egyptische deel van een bekend Londens museum. Ze zijn genoodzaakt een mysterie op te lossen.


Night at the Museum (2006)
De gescheiden Larry Daley (Ben Stiller), heeft ondanks zijn vasthoudende pech in het leven, het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren. Hoe groot, weet hij zelf ook niet, totdat hij met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum accepteert. Al tijdens zijn eerste dienst wordt het hem duidelijk dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. 's Nachts gebeuren er in het museum wel heel eigenaardige dingen. Iedereen en alles komt tot leven!


Edward Scissorhands (1990)
Edward is gecreëerd door een uitvinder, die echter stierf voor hij z'n karwei af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk zijn handen zouden moeten zitten. Wanneer een vrouw bij zijn grote landhuis aanbelt, en hem daar vindt, neemt ze hem mee naar haar huis om bij haar familie te wonen. Al snel weet hij zich aan te passen aan de voor hem ongewone omgeving.


Eddie the Eagle (2015)
Eddie Edwards werd een nationale held in Groot-Brittannië, toen hij als eerste Engelsman deelnam aan het onderdeel schansspringen tijdens de Olympische Winterspelen van Calgary in 1988. Hij was een echter 'underdog' door zijn gebrek aan financiële ondersteuning en het feit dat hij een bril moest dragen onder zijn skibril, waardoor hij zo goed als blind was tijdens zijn sprongen. De pers noemde Edwards 'Mr. Magoo', en hoewel hij als laatste eindige tijdens de Spelen, werd hij door de Britten bij terugkomst onthaald als een held.


Coco (2017)
Het twaalfjarige jongetje Miguel zet een reeks gebeurtenissen in gang, verbonden aan een eeuwenoud mysterie. Dat leidt tot een buitengewone familiereünie.


Playdate with Destiny (2020)
Deze korte film rond Maggie en Marge Simpson draait om Maggie die in de speeltuin verliefd wordt op een klein jongetje. Het is liefde op het eerste gezicht en ze droomt ervan hem weer te zien.


NieuwsFilm

meest populair