Wonder Woman: welk pakje vind jij Gal Gadot beter passen?

Wonder Woman: welk pakje vind jij Gal Gadot beter passen?

Empire laat beide Wonder Woman-outfits zien.

In 2016 en 2017 was Gal Gadot drie keer te zien als Wonder Woman. Ze debuteerde in Batman v Superman: Dawn of Justice, was vervolgens te zien in Wonder Woman en tot op heden had ze haar laatste optreden als de heldin in Justice League. Binnenkort komt ze in actie in Wonder Woman 1984.

In haar eerste drie films zagen we Princes Diana vooral in haar herkenbare outfit met het korte rokje - naar verluidt wisselend in lengte in de verschillende films. In Wonder Woman 1984 heeft ze dit pakje ook aan, maar ze is vervolgens ook te zien in een gouden harnas, compleet met vleugels.

Welk pakje vind jij Gadot beter passen?
Natuurlijk mogen we oordelen over wat ons wordt voorgeschoteld. Ben jij meer onder de indruk van het gouden outfit, of zie je dan toch liever een Wonder Woman in haar herkenbare pakje? Via de twee covers van de nieuwe editie van Empire krijg je nog eens een blik op beide outfits van Gadot.



Als het coronavirus de komende maanden wordt ingedamd, dan zie je Wonder Woman 1984 waarschijnlijk midden augustus in de bioscoop. Hieronder nog eens de trailer voor de film van regisseur Patty Jenkins.



NieuwsFilm

meest populair