Sequels 'Mission Impossible 7' & 'Mission: Impossible 8' uitgesteld

Sequels 'Mission Impossible 7' & 'Mission: Impossible 8' uitgesteld

Ook Chris Pratt's 'Tomorrow War' uitgesteld

Paramount heeft opnieuw een aantal wijzigingen in het release schema bekend gemaakt, nu voor 2021 en 2022. Het belangrijkste nieuws: De twee nieuwe Mission Impossible-films worden uitgesteld.

Mission: Impossible 7 gaat van 23 juli 2021 naar 19 november 2021. Mission: Impossible 8 verschijnt op 4 november 2022 in plaats van de eerder genoemde 5 september 2022.

The Tomorrow War
Ook de sci-fi film The Tomorrow War (eerder: Ghost Draft), met Chris Pratt in de hoofdrol, zal van kerst dit jaar worden verplaatst naar 23 juli 2021, de datum waar M:I7 in eerste instantie op stond.

Dit alles heeft ook gevolgen voor Dungeons & Dragons, die nu van 19 november 2021 naar Memorial Day Weekend 2022 (27 mei) gaat.

Concurrentie
Interessant is het om te kijken wat nu de concurrentie in de bioscopen is voor de nieuwe films. Tegenover M:I7 staan een live-action Disney productie (nog niet ingevuld) en de Will Smith-film King Richard.

Voor M:I8 is de concurrentie voorlopig ook niet mals. Warner Bros. komt dan met Shazam 2, terwijl ook Disney weer een onbekende live-action film in de planning heeft.

Niet uit de lucht vallen
Het nieuws rond de uitstel van de twee M:I films komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Eerder deze week werd bijvoorbeeld bekend dat een belangrijke stuntscène niet kon worden opgenomen.



NieuwsFilm

meest populair