Lionsgate tovert een derde 'Now You See Me' uit de hoge hoed

Lionsgate tovert een derde 'Now You See Me' uit de hoge hoed

Het was al jaren stil rondom de sequel op de populaire kraakfilms.

Na het succes van Now You See Me en het vervolg doken er al snel geruchten over een derde deel op. Inmiddels is dat een zekerheid geworden.

Al sinds 2015 wordt er gesproken over een derde deel. Deze zou net als de eerste sequel geregisseerd worden door Jon Chu. Sindsdien is er echter weinig nieuws geweest rondom de franchise. Maar er blijkt weer schot in de zaak te zitten.

Nieuwe uitdagingen
Lionsgate heeft Eric Warren Singer aangesteld om het script voor Now You See Me 3 te schrijven. Hij was eerder verantwoordelijk voor American Hustle, Only the Brave en het nog te verschijnen Top Gun: Maverick.

Singer gebruikt voor zijn script een eigen idee, waarin The Four Horsemen te maken krijgen met nieuwe uitdagingen en personages. Hij wil ervoor waken dat dat de film geen herhaling van zetten zal worden. Niettemin vertelt Lionsgate dat het verhaal hetzelfde plezier zal uitstralen als de eerdere delen.

Sterrencast
De Now You See Me reeks draait om een groep getalenteerde illusionisten die gespecialiseerd zijn in onmogelijke diefstallen. Zij maken er een kunst van om uit de handen van de overheid en hun vijanden te blijven.

Het is op dit moment nog niet bekend of de volledige sterrencast terugkeert. Deze werd aangevoerd door Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco en Woody Harrelson. De belangrijkste bijrollen waren weggelegd voor acteerlegendes Michael Caine en Morgan Freeman.

NieuwsFilm

meest populair