De kleine cameo van Black Widow in 'Ant-Man' die niemand zag

De kleine cameo van Black Widow in 'Ant-Man' die niemand zag

Peyton Reed onthult een geinig detail over zijn eerste Marvel-film.

Eén van de gaafste scènes uit Ant-Man (2015) is ongetwijfeld het gevecht tussen de titelheld (Paul Rudd) en Falcon (Anthony Mackie) op het terrein van de Avengers. Regisseur Peyton Reed heeft tijdens een Q&A op Twitter een nieuw detail over deze scène onthuld.

Nadat Falcon wordt verslagen door de kleine held, zegt hij over de radio tegen een onbekend persoon dat 'Captain America niets te weten mag komen' over zijn kansloze poging om de Avengers-opslag te bewaken. Peyton Reed heeft nu onthuld tegen wie Falcon dat precies zei. Dat blijkt namelijk niemand minder dan Black Widow (Scarlett Johansson) te zijn.


Over deze iconische scène
Het licht komische vechtmoment met Falcon zat niet in het oorspronkelijke script, maar werd later op aandringen van scenarioschrijver Adam McKay (die je ook kent als regisseur van onder meer de Oscarwinnende films Vice en The Big Short) toegevoegd.

"Falcon was qua bekendheid en kracht precies de held die we zochten voor een leuke gevechtsscène", vertelde Reed eerder over de keuze van de gevleugelde strijder in een interview. En die keuze was natuurlijk perfect, want deze scène wordt eigenlijk alom geprezen door de fans.



NieuwsFilm

meest populair