Dave Bautista: 'Drax's beste moment werd uit film geknipt'

Dave Bautista: 'Drax's beste moment werd uit film geknipt'

Ook wil de acteur meer serieuze rollen spelen.

Dave Bautista gaf zijn worstel-carriere op om zich te focussen op acteren. Zijn bekendste werk is zonder twijfel dat van Drax in verschillende MCU-films. Toch vindt Bautista het jammer dat de beste scène van Drax eruit werd geknipt.

Zo zei Bautista: ''Ik weet dat Drax voornamelijk een komisch personage is, maar ik ben meer geïnteresseerd in het dramatische aspect. Ik keek dan ook uit naar de scène waarin Drax over de moord op zijn gezin praat, maar deze haalde helaas de film niet, aangezien deze werd beschouwd als te traag en te donker''.

Meer drama's
Bautista mag de laatste tijd dan ook wel in de nodige komedies gespeeld hebben, zoals Stuber en My Spy, de acteur heeft ook al bewezen goed mee te kunnen in serieuzere films/verhalen zoals Blade Runner 2049, Spectre en het nog uit te komen Dune.

Bautista wil zich nog meer richten op drama's, als hij daar in ieder geval de kans voor krijgt: ''Ik hou enorm van goede, ouderwetse drama's. Ik ben constant op zoek naar dergelijke projecten. Sommigen zien mij echter niet in een dramatische rol en daarom krijg ik er niet gemakkelijk een te pakken''.

NieuwsFilm

meest populair