4 gave filmreeksen op Netflix om direct te kijken!

4 gave filmreeksen op Netflix om direct te kijken!

Of gewoon misschien nog een keer.

Er zijn uiteraard vele losse films op Netflix aan te zetten, maar je kunt ook een complete filmreeks aantikken. Leuk als niet gelijk een serie met meerdere seizoenen wilt starten. Hieronder vier filmreeksen die nu beschikbaar zijn op Netflix.

Bekijk ook de eerdere toegelichte filmreeksen (deel 1 en deel 2) die op Netflix staan (of stonden).

Ocean's (4 films)

Regie: o.a. Steven Soderbergh | Hoofdrollen: George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt

Deze filmreeks rond een flinke groep criminelen die het gemunt hebben op een casino, startte in 2001. De drijvende kracht achter de films was Steven Soderbergh en het eerste deel is duidelijk de beste, al was Ocean's Thirteen weer een stuk beter dan deel twee (of 12). In 2018 verscheen de 'vrouwenversie' Ocean's Eight. Een leuke reeks met veel grote sterren!



Jurassic Park (3 films)

Regie: o.a. Steven Spielberg | Hoofdrollen: Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern

In 1993 was de eerste Jurassic Park een waanzinnige hit en dé film die visuele effecten op de kaart zette. Er werd gewerkt met een baanbrekende computeranimaties, maar ook zeker met heel wat 'animatronics'. De klassieker van Spielberg kreeg twee minder verrassende vervolgen en uiteraard startte in 2015 de Jurassic World-rebootreeks. In 2021 moeten de reeksen bij elkaar komen in Jurassic World: Dominion.



Kung Fu Panda (3 films, 1serie)

Regie: Mark Osborne en John Stevenson | Hoofdrollen (stemmen): Angelina Jolie, Jackie Chan en Jack Black

Met Sherk is deze misschien wel de leukste reeks animatiefilms van het ooit zo succesvolle DreamWorks Animation. Naast de drie films vind je ook een korte film en een de korte serie Kung Fu Panda: Awesome Secrets op Netflix. De verschillende figuren hebben stemmen van grootste sterren, met onder meer Jack Black als de pandabeer Po, Jackie Chan als Master Monkey en Angelina Jolie als Tigress.



Twilight (5 films)

Regie: o.a. Bill Condon | Hoofdrollen: Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner

Deze vijfdelige filmreeks is duidelijk voor de liefhebbers. Centraal staat de onmogelijke liefde tussen Isabella 'Bella' Swan (Kristen Stewart) en Edward (Robert Pattinson). De vijf films haalden miljarden op aan de wereldwijde bioscoopkassa's en dit jaar verschijnt er een vervolg in boekvorm. Deze staat ongetwijfeld op de lijst met potentiële verfilmingen, wie weet opnieuw met Pattinson.



NieuwsFilm

meest populair