Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Crazy Rich Asians (2018)
Regie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina, e.a.
De sympathieke lerares Rachel had het vroeger niet breed. Nu woont ze samen met haar knappe vriend Nick in New York. Als Rachel met hem naar zijn geboorteland Singapore afreist voor de bruiloft van een vriend, leert ze dat Nick een afstammeling is van één van de rijkste families van het land en daardoor ook behoort tot de meest gewilde vrijgezellen. In Singapore krijgt Rachel te maken met Nicks vooroordelende moeder.

King Kong (2005)
Regie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Andy Serkis, Jack Black, e.a.
Een groep avontuurlijke filmmakers reist af naar het legendarische eiland Skull Island om daar een film te draaien. Eenmaal gearriveerd, ontdekt het gezelschap al snel dat alle verhalen over het eiland op waarheid berusten: het eiland wordt bevolkt door inboorlingen en gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één die beesten: de reuzegorilla King Kong.

Bad Neighbours (2014)
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, e.a.
Kelly en Mac zijn een jong stel, die in alle rust genieten van hun eerste kindje. Maar wanneer een bende herrieschoppende studenten naast hen komt wonen, is het al snel gedaan met de rust. De studenten veranderen hun woning namelijk in een discotheek. Al snel ontstaat een heuse burenstrijd tussen het jonge koppel en de feestende studenten.

The Adjustment Bureau (2011)
Regie: George Nolfi | Cast: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, e.a.
David Norris, een jonge, charismatische senaatskandidaat, valt als een blok voor de beeldschone balletdanseres Elise Sellas. Maar Norris komt er al snel achter dat er hogere machten in het spel zijn die er alles aan doen om te voorkomen dat de twee een serieuze relatie krijgen.

Bean (1997)
Regie: Mel Smith | Cast: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills, e.a.
Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery, maar zijn bazen willen hem ontslaan omdat hij altijd slaapt. Omdat een van de bazen hem in bescherming neemt, wordt een overplaatsing geregeld naar een galerie in Los Angeles. Hier moet Bean een beroemd schilderij bewaken. Ook moet hij de onthulling ervan presenteren aan een groep genodigden, maar dat gaat natuurlijk volledig mis.


En verder onder meer...

Actie
Mercury Rising (1998)
Waterworld (1995)

Animatie
Arthur Christmas (2011)

Drama
Elizabeth: The Golden Age (2007)

Familie
The Little Rascals (1994)

Misdaad
Killerman (2019)
Contraband (2012)

Misdaadkomedie
The Lovebirds (2020)

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ben opgegroeid met de serie Bean en deze film nog in de bios gezien maar kan er eigenlijk nu amper nog naar kijken. Toen was het top maar inmiddels niet iets dat ik graag kijk. Wel een klassieke serie.

adofmirosch

Avatar

Prima week op zich. staan een aantal vermakelijke films tussen.

Frietgezicht

Avatar

R rated Bad Neighbours 3 ook erg goed.

Synopsis :

Tom en Michelle zijn een gelukkig getrouwd stel met een kinderwens die in een nette buurt wonen waar voor elkaar klaar staan de normaalste zaak is.
Als de nieuwe buren 2 predators zijn en er opeens doden vallen vermoeden Tom en Michelle dat hun nieuwe buren ermee te maken hebben

Cast : Tim Robbins, Cate Blanchett, Brad Pitt, Johnny Depp, Amber Heard

Robbepost

Avatar

^ ken deze nog niet.
Klinkt wel origineel!

Master Of Films

Avatar

Is het waar dat Johnny Depp & Amber Heard de rollen van Tom en Michelle hebben genomen. In het echt zijn ze namelijk ook een gelukkig getrouwd stel geweest.

NieuwsFilm