De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Crazy Rich Asians (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina, e.a.
De sympathieke lerares Rachel had het vroeger niet breed. Nu woont ze samen met haar knappe vriend Nick in New York. Als Rachel met hem naar zijn geboorteland Singapore afreist voor de bruiloft van een vriend, leert ze dat Nick een afstammeling is van één van de rijkste families van het land en daardoor ook behoort tot de meest gewilde vrijgezellen. In Singapore krijgt Rachel te maken met Nicks vooroordelende moeder.

King Kong (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Andy Serkis, Jack Black, e.a.
Een groep avontuurlijke filmmakers reist af naar het legendarische eiland Skull Island om daar een film te draaien. Eenmaal gearriveerd, ontdekt het gezelschap al snel dat alle verhalen over het eiland op waarheid berusten: het eiland wordt bevolkt door inboorlingen en gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één die beesten: de reuzegorilla King Kong.

Bad Neighbours (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, e.a.
Kelly en Mac zijn een jong stel, die in alle rust genieten van hun eerste kindje. Maar wanneer een bende herrieschoppende studenten naast hen komt wonen, is het al snel gedaan met de rust. De studenten veranderen hun woning namelijk in een discotheek. Al snel ontstaat een heuse burenstrijd tussen het jonge koppel en de feestende studenten.

The Adjustment Bureau (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Nolfi | Cast: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, e.a.
David Norris, een jonge, charismatische senaatskandidaat, valt als een blok voor de beeldschone balletdanseres Elise Sellas. Maar Norris komt er al snel achter dat er hogere machten in het spel zijn die er alles aan doen om te voorkomen dat de twee een serieuze relatie krijgen.

Bean (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mel Smith | Cast: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills, e.a.
Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery, maar zijn bazen willen hem ontslaan omdat hij altijd slaapt. Omdat een van de bazen hem in bescherming neemt, wordt een overplaatsing geregeld naar een galerie in Los Angeles. Hier moet Bean een beroemd schilderij bewaken. Ook moet hij de onthulling ervan presenteren aan een groep genodigden, maar dat gaat natuurlijk volledig mis.


En verder onder meer...

Actie
Mercury Rising (1998)
Waterworld (1995)

Animatie
Arthur Christmas (2011)

Drama
Elizabeth: The Golden Age (2007)

Familie
The Little Rascals (1994)

Misdaad
Killerman (2019)
Contraband (2012)

Misdaadkomedie
The Lovebirds (2020)

NieuwsFilm

meest populair