De 6 grootste nieuwe bioscoopfilms in juni

Naar welke grote films kun je volgende maand?

Door de coronacrisis zit het flink tegen voor filmland. Toch is de heropening van de bioscopen een eerste lichtpuntje en hopelijk breidt het aanbod zich komende tijd uit. Hieronder de 6 grootste nieuwe films die deze maand in de bioscoop verschijnen, zij het niet overal.

Color Out of Space (1 juni)

Regie: Richard Stanley | Hoofdrollen: Nicolas Cage, Joely Richardson, Q'orianka Kilcher

Dat gebeurt niet vaak: een film met Nicolas Cage in de bioscoop. In deze scifi-horrorfilm vertrekt zijn personage met zijn gezin naar het platteland. Een neergestorte meteoriet zorgt voor een hoop chaos in zijn rustige leventje, met dank aan een buitenaards organisme.



The Hunt (1 juni)

Regie: Craig Zobel | Hoofdrollen: Hilary Swank, Emma Roberts, Ike Barinholtz

Deze horrorthriller draait voor zover bekend niet in Pathé en Vue, maar wel in onder meer bioscopen van Kinopolis. Dit komt doordat de film verleden week via Video on demand verscheen. In The Hunt zie je hoe er op twaalf personen wordt gejaagd door rijke en verveelde mensen.



I See You (1 juni)

Regie: Adam Randall | Hoofdrollen: Helen Hunt, Jon Tenney, Erika Alexander

Deze thriller met Helen Hunt in de hoofdrol is doorgaans sterk ontvangen. De film laat een zoektocht naar een verdwenen twaalfjarige jongen. De zaak doet Greg Harper, het hoofd van het onderzoek, denken aan een oude zaak. En deze dreigt ook geheimen van de familie Harper te onthullen.



Honey Boy (1 juni)

Regie: Alma Har'el | Hoofdrollen: Shia LaBeouf, Maika Monroe, Clifton Collins Jr.

Dit is een misschien wel een alleraardigste prent met enkele opvallende namen. Het drama gaat over de relatie tussen een acteur en zijn vader, een voormalige clown en drugsverslaafde. De film belicht deze vanuit verschillende tijdsperioden.



The High Note (18 juni)

Regie: Nisha Ganatra | Hoofdrollen: Ice Cube, Dakota Johnson, Bill Pullman

Dit is een muzikaal drama over een vrouw die het wil het maken als muziekproducente in Los Angeles. Ze start als assistente van een bekende zangeres en tussendoor probeert ze haar carrière een boost te geven.



The King of Staten Island (25 juni)

Regie: Judd Apatow | Hoofdrollen: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez

Deze nieuwe film van Judd Apatow gaat over een jongen die al jaren de nodige problemen veroorzaakt. Als hij 20 jaar is, stelt zijn leven nog niet zo heel veel voor, met een hoop drugs, wat rondhangen en een knipperlichtrelatie met zijn jeugdvriendin. Een nieuwe vriend van zijn moeder zorgt voor heel wat nieuwe inzichten.



NieuwsFilm

meest populair