Algemeen

'Harley Quinn krijgt nog een solofilm van Warner Bros.'

Het gerucht gaat dat het personage een Gotham City Sirens-film krijgt.

door Jim Pedd om 09:51 in Algemeen
Sinds ze in 2016 in Suicide Squad debuteerde, is Margot Robbies Harley Quinn belangrijk geworden voor het DCEU. Dit jaar kreeg ze nog een eigen film: Birds of Prey. En nu horen we dat er een derde film met Harley Quinn komt.

DCEU Mythic meldt dat Warner Bros. de eerste gesprekken voert over een nieuw project met Harley Quinn. Er is nog geen duidelijkheid over wat de film precies gaat worden. We horen dat het mogelijk een Gotham City Sirens-film wordt met rollen voor Harley, Poison Ivy en Catwoman.

Birds of Prey
Films met Margot Robbie als Harley Quinn doen het tot nu toe prima aan de box office. Suicide Squad leverde met zijn budget van 175 miljoen dollar in totaal 746 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. En Birds of Prey deed het redelijk met een budget van 84,5 miljoen dollar en verdienste van 201 miljoen dollar (natuurlijk is dat minder als gevolg van het coronavirus en de sluiting van de bioscopen).

Harley Quinn keert verder in 2021 terug, in The Suicide Squad en wordt dan weer gespeeld door Margot Robbie.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Baseer het op de R rated animatie serie.

Harley & Ivy

Artificialis

Avatar

Na de geweldige ontvangst van Suicide Squad en Birds of Prey is het natuurlijk volkomen begrijpelijk dat Harley Quinn nu een solofilm krijgt. Wat waren dat goede films zeg! Waarom niet meteen een peperdure trilogie rondom Harley Quinn opnemen? Of vijf delen zoals bij Avatar?

Een crossover tussen Ocean's 8, Charlie's Angels en Ghostbusters? Succes gegarandeerd! Misschien kunnen ze ook de rechten van Cats bemachtigen. Kun je alle karakters in CGI katten laten veranderen.

Marklar

Avatar

Birds of prey was toch al een tijdje uit toen de bioscopen dicht gingen. En niet erg succesvol

baron nostalgia

Avatar

Alsjeblieft niet zeg birds of prey was een verschrikkelijk slechte film

David Mills

Avatar

Wat was birds of Prey een slechte film!! Ik zit in iedergeval niet te wachten op een 2de film

Hiss

Avatar

Birds of Prey was best een aardige film. Actiescènes waren o.k. en het feministisch manifest waar ik bang voor was zat er niet in. Dus ik vraag me af waarom het mensen deze film nou zo slecht vinden.
Laat die film wat mij betreft maar komen.

SteefL

Avatar

Ik heb van Birds Of Prey echt wel genoten. Dus ik vind t prima, nog n film. Was de laatste film die ik in de bios zag. Hopelijk binnenkort weer ns eentje meepikken.

Robbepost

Avatar

HQ krijgt 3 films en Batfleck 2...... (cameo ss tel ik niet mee)

TheWatcher

Avatar

Jeetje wat zijn de geheugens slecht zeg, wordt er nog gecontroleerd op inleverwerk van mensen...."En Birds of Prey deed het redelijk met een budget van 84,5 miljoen dollar en verdienste van 201 miljoen dollar (natuurlijk is dat minder als gevolg van het coronavirus en de sluiting van de bioscopen)."
Zoals genoemd was die film allang en breed uit de bios, zelfs Joker is later nog gekomen en vertrokken uit de bios...ik weet de 4muren zijn erv maar zo snel verval in kwaliteit...

NieuwsFilm

meest populair