Algemeen

''Suicide Squad: The Ayer Cut' gaat er echt komen'

Het gerucht gaat dat Warner Bros. overweegt de filmversie uit te brengen.

door Jim Pedd om 07:54 in Algemeen
Het lijkt er zomaar op dat de gesprekken rond de Ayer Cut van Suicide Squad ergens toe gaan leiden. Vandaag horen we namelijk dat Warner Bros. serieus overweegt om de oorspronkelijke versie van David Ayer uit te brengen.

Sinds we te horen kregen dat Zack Snyder zijn versie van Justice League uit mag brengen, wil Ayer ook zijn versie van Suicide Squad maken. Nu begint het er langzaamaan op te lijken dat de filmversie er gaat komen.

Ayer Cut
Waar de Snyder Cut ongeveer 80 miljoen dollar schijnt te kosten om af te maken, gaat die vlieger niet op voor de Ayer Cut van Suicide Squad. Volgens Ayer was zijn filmversie grotendeels klaar. En nu zou overwogen worden om die filmversie echt uit te brengen en naar de streamingdienst HBO Max te brengen.

Natuurlijk is het nu maar een gerucht en zolang we geen officieel bericht hebben van Warner Bros., is niets zeker. Wel klinkt het als een interessant gerucht dat zomaar eens bewerkelijkheid kan worden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Ik hoop dat dit gerucht waar is.

chefry1983

Avatar

Hoeveel mensen in Nederland hebben HBO Max? Ik hoor er nooit iemand over in mijn omgeving. Kunnen ze de films niet beter naar de bios doen?

Johan67

Avatar

Niemand heeft nog HBO Max. Ook niet in Amerika. Moet nog gelanceerd worden. Je moet HBO Max niet verwarren met HBO.

baron nostalgia

Avatar

Ik hoop dat ze joker als the main villian doen

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Ik words echt een beetje moeten worden van over artikels van films van voor 2017,we leven in 2020 nu FT graag artikelen die nieuw en vers zijn en niet dingen van 2017 die nu komen opproppen.

WB Heeft na 2017 alles goed gedaan kijk maar naar succesvolle flims als WONDER WOMEN, AQUAMAN, SHAZAM, JOKER, maar nog lang geen Avengers Formule en daar ging het mis met JL, alles was te gehaast en te snel afgeraffelt.

Goed dat ze solo films uitbrengen nu.

NieuwsFilm

meest populair