Bedenker 'John Wick' prijst Len Wiseman en belooft dat we gaan smullen van 'Ballerina'

Het wordt een andere benadering van de actie zoals we die kennen.

Wat in 2014 begon met John Wick, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle trilogie (vierde deel in de maak), een aankomende TV-serie en spin-off rond een ander reeds geïntroduceerd personage.

In Chapter 3: Parabellum werden we als kijker voorgesteld aan een nieuwe groep moordenaars onder leiding van Anjelica Hustons The Director. Zij hielpen John Wick (Keanu Reeves) op zijn vlucht en moesten hiervoor een dure prijs betalen. De geplande spin-off gaat (waarschijnlijk) draaien om de ballerina die we kort in beeld zagen dansen op het podium.

Regisseur en producer Chad Stahelski sprak met THE HOLLYWOOD REPORTER over enkele details uit de film van Len Wiseman (Underworld/Die Hard 4/Total Recall) en hoe deze het universum gaat uitbreiden op een manier die fans razend enthousiast zal maken:

"Len is vreselijk creatief, visueel ingesteld en heeft een geweldig gevoel voor stijl. Hij begrijpt actie, toon en kan dit fantastisch combineren. Dus we kopiëren onszelf niet met dezelfde gun-fu. Omdat het een ander personage is, krijgen we een ook een andere kijk op de dingen. En wat betreft het niveau, de competentie of stijl van handelen? Mijn stuntteam, inclusief ikzelf, is aanwezig om te helpen waar we kunnen"!

Chloë Grace Moretz?
Wanneer Ballerina in productie gaat, is onbekend. Volgens de laatste berichten heeft studio LIONSGATE actrice Chloë Grace Moretz (23) op het oog voor de hoofdrol, maar haar deelname moet nog worden bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair