Algemeen

Bedenker 'John Wick' prijst Len Wiseman en belooft dat we gaan smullen van 'Ballerina'

Het wordt een andere benadering van de actie zoals we die kennen.

door Arjen Rooseboom om 11:05 in Algemeen
Wat in 2014 begon met John Wick, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle trilogie (vierde deel in de maak), een aankomende TV-serie en spin-off rond een ander reeds geïntroduceerd personage.

In Chapter 3: Parabellum werden we als kijker voorgesteld aan een nieuwe groep moordenaars onder leiding van Anjelica Hustons The Director. Zij hielpen John Wick (Keanu Reeves) op zijn vlucht en moesten hiervoor een dure prijs betalen. De geplande spin-off gaat (waarschijnlijk) draaien om de ballerina die we kort in beeld zagen dansen op het podium.

Regisseur en producer Chad Stahelski sprak met THE HOLLYWOOD REPORTER over enkele details uit de film van Len Wiseman (Underworld/Die Hard 4/Total Recall) en hoe deze het universum gaat uitbreiden op een manier die fans razend enthousiast zal maken:

"Len is vreselijk creatief, visueel ingesteld en heeft een geweldig gevoel voor stijl. Hij begrijpt actie, toon en kan dit fantastisch combineren. Dus we kopiëren onszelf niet met dezelfde gun-fu. Omdat het een ander personage is, krijgen we een ook een andere kijk op de dingen. En wat betreft het niveau, de competentie of stijl van handelen? Mijn stuntteam, inclusief ikzelf, is aanwezig om te helpen waar we kunnen"!

Chloë Grace Moretz?
Wanneer Ballerina in productie gaat, is onbekend. Volgens de laatste berichten heeft studio LIONSGATE actrice Chloë Grace Moretz (23) op het oog voor de hoofdrol, maar haar deelname moet nog worden bevestigd.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik ben benieuwd. Als het een beetje de zelfde stijl als de John Wick films heeft dan beloofd het top vermaak te worden.

GreenHornet

Avatar

Chloe mag er wel zijn zij is echt Kick Ass

Mav Damian

Avatar

Hmmm als ik naar zijn cv kijk ben ik niet direct enthousiast, maar dat de stuntteam van John Wick meehelpt en Chad Stahelski is wel hoopvol.

Civilian Supreme

Avatar

Redelijk op safe spelende regisseur die helaas nooit boven de middelmaat uitstijgt.
Maar is de Ballerina interressant dan?

NieuwsFilm

meest populair