HBO Max reageert op kritiek 'Zack Snyder's Justice League'

Nieuwe streamingdienst over de keuze om de film te maken.

Films pakken niet altijd uit zoals studio's, regisseurs en publiek hadden gehoopt. Dit was zeker het geval bij Justice League van Warner Bros. en Zack Snyder. Nu heeft HBO Max tekst en uitleg gegeven over de keuze.

De grootste angst bij de criticasters van Zack Snyder's Justice League is dat fans nu het gevoel kunnen krijgen dat ze door het aanhoudend roepen om iets gemaakt te zien worden vaker hun zin krijgen en daardoor gaan bepalen wat er gemaakt wordt. Zo is er nu weer meer aandacht voor #ReleaseTheAyerCut van Suicide Squad en de roep om een vervolg op Alita: Battle Angel.

Niet iedere film opnieuw
In gesprek met The Verge zei HBO Max baas Tony Goncalves: "Kijk, dit is absoluut geen precedent." Vervolgens gaat hij in op de wijze waarop groepen fans impact hebben op de content die verschijnt.


"En ik denk dat als het op content aankomt, consumenten nooit meer keuze hebben gehad en nooit meer een stem hebben gehad. Maar dat betekent niet dat we onze dollars investeren in alles wat fans vragen.

Maar ik denk dat de vraag naar de Snyder Cut en het Friends-fandom aantonen dat consumenten zich uitspreken en dat we moeten luisteren. Dit betekent niet dat we iedere film opnieuw gaan maken. Maar ik denk dat we absoluut ons oor te luister moeten leggen. Dat denk ik wel."



NieuwsFilm

meest populair