Deze Marvel-helden zien we niet meer terug

Van wie hebben we allemaal afscheid genomen?

Welke MCU-helden hebben we al afscheid van moeten nemen? En wie keren er terug? En welke helden zijn er eigenlijk nieuw? Allemaal vragen die we de komende dagen gaan beantwoorden. Vandaag beginnen we echter met een artikel over de Marvel-helden die we vermoedelijk niet meer gaan zien.

Iron Man (Robert Downey Jr.) is natuurlijk de eerste naam die we noemen. Het personage kwam om het leven in Avengers: Endgame, al schijnt hij wel een cameo te hebben in Black Widow. Helemaal zeker is dat niet, dus we gaan er voorlopig toch een beetje van uit dat we Iron Man niet meer terug zullen zien.
Captain America (Chris Evans) is zeker weg. Het personage besloot zijn leven heel anders in te richten tegen het einde van Avengers: Endgame en leefde lang en gelukkig met Peggy Carter.
War Machine (Don Cheadle) is zo nauw verbonden aan de films met Iron Man, dat de kans groot lijkt dat we hem niet meer terug zien. Tegelijk zou het ook mogelijk moeten zijn dat hij nog eens te zien is, maar vooralsnog lijkt het er niet op.
Heimdall (Idris Elba) is dood. Hij werd vermoord door Thanos en zal niet meer terugkeren. Dood is namelijk dood na Avengers: Endgame en deze held sneuvelde niet tijdens de Blip. Dus een terugkeer zit er niet meer in.
Phil Coulson (Clark Gregg) sneuvelde in The Avengers, maar keerde vervolgens voor nog eens zeven seizoenen terug in een eigen serie. Die eindigt dit jaar en dan is het verhaal van Phil echt klaar.
Rescue (Gwyneth Paltrow) heeft een grote rol in het leven van Tony Stark. En dus lijkt ook deze dame niet meer terug te keren.


Hoewel we ons best hebben gedaan zo compleet mogelijk te zijn, kan het altijd dat we iemand hebben gemist. Mocht dat zo zijn, laat het weten en dan vullen we dit artikel aan!

NieuwsFilm

meest populair