Karen Gillan over Nebula in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Karen Gillan over Nebula in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Welke kant gaat haar personage op?

Karen Gillan's Nebula was voor het eerst te zien in Guardians of the Galaxy. De geadopteerde dochter van Thanos keerde daarna terug in meerdere Marvel-films, zoals het Avengers tweeluik Infinity War en Endgame. De actrice zal ook weer van de partij zijn in de derde Guardians of the Galaxy-film, waar ze zich in een recent interview over uitliet.

Zo zei Gillan dat haar personage nu een hele interessante kant kan uitgaan: ''Nebula is vanaf jongs af aan een slachtoffer geweest en werd jarenlang mishandeld door Thanos. In de laatste Avengers-film moest ze hiermee om weten te gaan en zo verdween ook Thanos uit haar leven. Ik ben benieuwd om te zien welke kant ze nu opgaat, nu ze eindelijk vrij is en haar eigen leven kan gaan leiden''.

Wat te verwachten?
Er is nog niet veel bekend over Guardians of the Galaxy Vol. 3, al zal de groep zeker op zoek gaan naar Gamora, al is zij wel de Gamora uit het verleden, toen ze nog geen deel uitmaakte van de Guardians-groep. Nebula zal dus ook opnieuw een relatie met haar zus moeten opbouwen.

NieuwsFilm

meest populair