Tom Hardy en Matthias Schoenaerts werken samen aan thriller 'Wildlands'

Tom Hardy en Matthias Schoenaerts werken samen aan thriller 'Wildlands'

De twee topacteurs waren eerder samen te zien in de film The Drop.

De Belgische topper Matthias Schoenaerts, die sinds het voor een Oscar genomineerde Rundskop opduikt in allerhande kwalitatief hoogstaande Hollywood-producties, zal de hoofdrol spelen in drama-thriller Wildlands. Dit maakte Variety vandaag bekend.

De film zal geregisseerd worden door Kim Mordaunt (The Rocket) voor productiemaatschappijen Red Lamp Films en Hardy Son & Baker. Tom Hardy en Dean Baker zullen de film, die volledig wordt opgenomen in Afrika, produceren.

Schoenaerts speelt in de film de rol van een doorgewinterde specialistische opruimer van explosieven die de kans van zijn leven krijgt als hij naar het met mijnen bezaaide Angola wordt gestuurd. Mordaunt en John Collee (Hotel Mumbai) schreven het script van de film, dat deels gebaseerd is op Mordaunts uitgebreide kennis over het opruimen van explosieven in Azië en Afrika.

Hardy en Schoenaerts herenigd
Wildlands betreft overigens niet de eerste keer dat Hardy en Schoenaerts samenwerken. Eerder waren ze beide als acteurs naast elkaar te zien in drama-thriller The Drop.

Het is nog onduidelijk wanneer we Wildlands kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair